Virágzás és prosperálás

Az életed pénzügyi vészhelyzetek sújtják?
Létezik pénzügyi biztonság?
Hogyan érhető el bőség?

Ismerje meg a jobb élethez vezető pontos lépéseket...
Az élet formuláit

Ha megromlottak a személyes kapcsolatai, mit tegyen? Ha adósságai vannak, hogyan kezelje őket? Ha a munkahelyén rosszabbra fordulnak a dolgok, hogyan tudja őket rendbe hozni? Vannak pontos formulák ezekre a helyzetekre, és minden más helyzetre is - pontos lépések, amelyek természeti törvényeken alapulnak, és minden alkalommal működnek.

Tudja meg, hogyan tehet szert teljes kontrollra bármely állapot vagy körülmény felett. Ismerje meg azokat a gyakorlati formulákat, amelyek visszájára fordítják a rossz állapotokat, a jó állapotokat pedig megerősítik.

Az élet formulái tanfolyamon a következő dolgokat fogja megtanulni:

 • A túlélés szintjét meghatározó törvényeket, és hogy hogyan tudja ezeket arra használni, hogy sikeres, boldog jövője legyen.
 • Mik a statisztikák, hogyan tudja arra használni őket, hogy meghatározza bármely tevékenység jó működését, és hogyan segíthetnek önnek ezek előre jelezni, hogy mi fog történni a jövőben.
 • Az életet irányító állapotformulák - gyakorlati lépések, amelyekkel bármilyen állapot jobbá tehető.

Ha ismeri és alkalmazza ennek a tanfolyamnak az adatait, bármilyen rossz helyzetet rendbe tud majd hozni, és meg tud majd erősíteni minden jó helyzetet. Az élete új magasságokba emelkedhet.

Akik már elvégezték a tanfolyamot:

„Az élet formulái tanfolyamot mindenkinek muszály elvégeznie. A múltbeli kudarcaim azt okozták, hogy nagyon nem bíztam az arra való képességemben, hogy sikerre vigyek dolgokat, mivel nem tudtam pontosan, mit is csináltam, amikor sikeres voltam, és azt sem, hogy mely lépések vezettek kudarchoz. A tudásnak ez a hiánya tartott vissza a nagyobb lehetőségektől és a nagyobb kockázatoktól. Most, hogy megismertem a pontos lépéseket, amelyeket a kudarc megelőzése és a siker biztosítása érdekében tenni kell, jobban bízom az arra való képességemben, hogy bármely helyzetet kezeljek, akár kudarccal fenyeget, akár gyorsabb sikerhez vezet. Készen állok, hogy fejest ugorjak az életbe!" - E.K.

Nagyon sokat segített. Új nézőpontot adott nekem az élettel kapcsolatban. Először is, a valódi túlélés egyetlen módja a bőség. Korábban mindig csak azt néztem az életben, hogy »mire van szükség ahhoz, hogy ne haljak éhen«. Másodszor, ezek a formulák, ha sorban, lépésről lépésre alkamazzuk őket, minden alkalommal működnek. Tudom, hogy kezemben van a technológia, amellyel az életem bármely részén javíthatok. Nincs több rejtőzködés, nincs több találgatás." - V.J.

„Ez a tanfolyam nagyon hatásos. Megtanultam, hogyan hozzak ki valamit a semmiből, és hogyan fogjam korlátlan növekedésre, vagy hogyan állítsak talpra egy lerobbant vállalkozást, vagy hogyan tegyek egy sikeresen működő dolgot még sikeresebbé. Ki ne akarná tudni, hogy ezt hogyan kell csinálni?" - J.P.

A tanfolyam elvégzésének ideje: 12 óra
Ára: 10.500 Ft

Az ön életét pénzügyi vészhelyzetek sújtják?

Ha azon kapja magát, hogy a figyelme a pénzügyi dolgain van, nem pedig azon, hogy a legteljesebb módon élje az életét, ez a tanfolyam olyan eszközöket nyújt önnek, amelyekkel elindulhat a túléléshez és a boldogsághoz vezető úton.

A Pénzügyi nehézségek leküzdése a Szcientológia eszközeivel tanfolyam megmutatja önnek, hogyan tudja átvenni a kontrollt egy pénzügyi krízis felett, és hogyan tudja hatékonyan kezelni, legyen az kicsi, vagy látszólag nagy. Ahhoz is megadja az eszközöket, hogy már eleve meg is akadályozza az ilyen vészhelyzetek bekövetkezését.

Ezek az alapelvek, amelyek a szervezetekkel kapcsolatos tapasztalatokra épülnek, befolyásolják bármely és bármilyen méretű tevékenység pénzügyei
helyzetét, sőt ugyanígy érvényesek a személyes pénzügyekre is. Ezek használatával felszabadíthatja a figyelmét, és arra fordíthatja, ami a legfontosabb önnek az életben.

Ezen a pénzügyi tanfolyamon a következő dolgokat fogja megtanulni:

 • Hogyan kezelje a pénzügyi válsághelyzetet anélkül, hogy ön is a zűrzavar részévé válna.
 • A pénzügyi káosz kibogozásának pontos lépései, és a hitelezők kezelésének konkrét módszerei.
 • A kulcsfontosságú akciók, amelyeket bármely személynek, üzletnek, szervezetnek vagy vállalkozásnak - akár kicsi, akár nagy - végre kell hajtania, hogy sikeres legyen a pénzügyi életében.

 

Amikor ismeri és érti a pénzügyi vezetés alapjait, képes felhasználni a tanultakat arra, hogy kézben tartsa a saját boldogulását , és stresszmentes pénzügyi légkört teremtsen. Ekkor valóban sikeres lehet.

Akik már elvégezték a tanfolyamot:

„Ez egy nagyon jó tanfolyam volt. A tartalma telitalálat, és nagy segítséget jelent a jelen pénzügyi helyzetemben. Már teljesen elkeseredtem, de ez a tanfolyam visszaadta a helyzet  kezelésére való hajlandóságom és képességem." - S.Z.

„Ez valódi megoldást jelent a stresszere. Fel tudom használni, sőt - már használom is! Nagyon sok könyvet olvastam eddig pénzügyi vonatkozásban és mindig teljesen lehengereltnek éreztem magam, és fogalmam sem volt, hogyan fogjak hozzá. Ennek a tanfolyamnak a végére viszont sokkal inkább nyeregben éreztem magam. A Pénzügyi nehézségek leküzdése a Szcientológia eszközeivel tanfolyam egyszerű és működőképes adatokat tartalmaz. Azonnal akcióba lendültem, és sokkal jobban éreztem magam." - M.B.

„A megadott eszközök könnyen érthetőek, és már alig várom, hogy használhassam őket. Azt hiszem, hogy a pénzügyi problémákkal mindenkinek szembe kell néznie, és ez a tanfolyam határozottan könnyebbé teszi a stressz kezelését." - S.M.

A tanfolyam elvégzésének ideje: 12 óra
Ára: 10.500 Ft

Mi az ön biztonságának kulcsa?
Tárja ki a sikerre nyíló kaput az élet játszmájában!

Van megoldás arra, hogy mindazt ki tudja hozni az életből, amit csak akar.

Van mód arra, hogy megszabadítsa magát az ügyei kezelésének taposómalmából, és kezelje az áremelkedésekkel járó megpróbáltatásokat. Végül is az ön boldogsága és szellemi céljai múlnak ezen. Amikor tudja, hogyan, akkor ellenállóvá tudja tenni magát a pénzügyi nehézségekkel szemben. Így még akkor is, ha pénzügyi krízissel néz szembe, gyorsan rendbe hozhatja azt.

A Szcientológia eszközök a pénzügyi biztonság eléréséhez tanfolyam megadja önnek a pénzügyi alapelveket, amelyek bármekkora szervezetre vagy bármely egyénre érvényesek. A biztonság megteremtésével az élet magasabb szintű céljainak szentelheti magát.

Ezen a pénzügyi tanfolyamon a következő dolgokat fogja megtanulni:

 • Hogyan tervezze a pézügyeit úgy, hogy soha ne adósodjon el.
 • Hogyan éri ön el, hogy minden pénzkiadása befektetés legyen a jövőbe?
 • Milyen lépéseket tegyen ahhoz, hogy kiváló hitelképességet és fizetőképességet érjen el és tartson fenn.

 

Az ebben a tanfolyamban található alapvető igazságok, ha alkalmazza őket, folyamatos jólétet és pénzügyi növekedést eredményezhetnek az ön, a családja vagy az üzleti vállalkozása számára - legyen az kicsi vagy nagy.

Akik már elvégezték a tanfolyamot:

Most már értem, hogy miért nem sikerültek dolgok a múltban, és tudom, hogy ennek a technológiának az alkalmazásával a vállalkozásom virágzásnak fog indulni. Ki tudom elemezni a
cégem, és meg tudom nézni, hogy mi működik benne, és mi nem, és megnézhetem, hogyan kontrolláljam, hogy jobban menjen. Erősebbnek és magabiztosabbnak érzem magam, mivel most már van egy tervem. Ez a biztonság valódi meghatározása." - V.J.

„A pénzügy számomra mindig is egy rejtélyes és nehezen érthető terület volt, most viszont nagyon egyszerűnek látom, és könnyen tudom alkalmazni. Ez egy nagyon jó tanfolyam." - R.S.

„Ez előtt a tanfolyam előtt úgy gondoltam, hogy a pénzügyi biztonság csak azoké lehet, akik gazdag családba születtek, vagy pedig örököltek. A pénzügyi biztonság lehetséges, ha az ember rendelkezik a megfelelő eszközökkel, és következetesen használja is őket. Őszintén szólva egy új kezdet előtt állok." - S.P.

„Miután a feleségemmel együtt elvégeztem ezt a tanfolyamot, teljesen egy hullámhosszon vagyunk, és kezünkben a technológia ahhoz, hogy most először józanságot vigyünk a pénzügyeinkbe." - C.K.

A tanfolyam elvégzésének ideje: 12 óra
Ára: 10.500 Ft

Bővelkedjen mindenben!
Vegye kezébe élete minőségét!

Ön is teljes és boldog életet akar élni, és szabad akar lenni?

A nagyobb bőség az életet kevésbé megterhelővé teszi, és nagyobb megelégedettséget nyújt. De hogyan érheti ezt el? Ezekre a kérdésekre alapvető természeti törvények adnak választ, A pénzügyi siker Szcientológia alapelvei tanfolyamon pedig megismerheti a törvényeket, amelyek elvezetnek a pénzügyi sikerhez, és ezen keresztül a saját céljai eléréséhez.

Az ön túlélése fontos saját magának, a családjának és azoknak, akik számítanak önre. A siker alapelveinek ismerete és alkalmazása a segítségére lesz abban, hogy segíthesse azokat, akik a legfontosabbak önnek.

Ezen a pénzügyi tanfolyamon a következőket fogja megtanulni:

 • Hogyan értse meg ténylegesen, hogy mi a pénz, hogy végre más fontosabb dolgokra fordíthassa a figyelmét.
 • Mi a közgazdaságtan. Mi a „csere", és milyen módon befolyásolja az ön lelki állapotát és sikerét.
 • A négy tényező, amelyet ismernie kell ahhoz, hogy sikert érjen el.

 

Ha megérti a tárgy alapjait, és használja az ezen a tanfolyamon megtanult eszközöket, teljes kontrollra tehet szert a jelenlegi és a jövőbeli pénzügyi sikere felett.

Akik már elvégezték a tanfolyamot:

„Ez a tanfolyam határozottan letisztázta a közgazdaságtan néhány számomra zavaros kérdését. Korábban ezek nagy akadályt jelentettek nekem, amelyek akadályozták a boldogulásomat. Egyszerűen nem értettem dolgokat, és mivel nem értettem őket, nem is tudtam szembenézni velük. Úgy érzem, hogy eddig ezeknek a zavaros dolgoknak a csapdájában voltam, de most megszűnt a zűrzavar. Ettől felszabadultam. Most már sokkal tisztábban látom a dolgokat, és meglehetősen biztos vagyok benne, hogy olyan életszínvonalat tudok majd teremteni magamnak, amilyenre mindig is vágytam." - E.K.

„Hatalmas megkönnyebbülést jelent tudni, hogy hogyan lendítsem fel a vállalkozásomat, és hogyan használjak ehhez konkrét eszközöket. Tudom, hogy a termelésben és a szolgáltatásban eredményeződő hatékony, minőségi munkám - amely lelkes hozzáállással és az erőforrásaim okos felhasználásával párosul - hozzá fog segíteni a sikerhez, és elérhető közelségbe hozza a céljaimat. Most már vannak megvalósítandó terveim, és virágozni, prosperálni akarok, nemcsak valahogy »eléldegélni«." - V.J.

A tanfolyam elvégzésének ideje: 12 óra
Ára: 10.500 Ft

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top