Párkapcsolat, házasság

A házasság boldog kaland vagy gyötrelem?
Fenntartható a boldogság?
Visszaszerezhető, ha már elveszett?

Megházasodni kaland.
Mert amikor az ember megházasodik, akkor valami olyat csinál, amiről semmit sem tud.

Gondolt erre valaha is?

Hogyan teremtsünk sikeres házasságot tanfolyam

               • Egy tartós kapcsolat felépítésének összetevői és azok alkalmazása.
               • Mi egy sikeres házasság első feltétele, és milyen szerepet játszanak a partnerek a házasság teremtésében.
               • Miért fontos, hogy a két fél közös célokkal rendelkezzen.

Kössenek életre szóló házasságot!
Kezdjenek együtt egy boldog életet!

Ha használja a tudást és az eszközöket, amelyeket megtanult ezen a tanfolyamon, bizonyosan boldog, elégedettséget nyújtó házasságot tud teremteni.

Akik már elvégezték a tanfolyamot:

Nagyon sokat segített és felnyitotta a szemem. A tanultak nemcsak a házasságra vonatkoznak, de a mindennapi életre és minden kapcsolatra is alkalmazhatóak. Izgatottan várom,
hogy nekivághassak és a gyakorlatban is bevethessem ezeket a dolgokat, és ez máris boldoggá tesz. Úgy gondolom, hogy ez a tanfolyam mindenki számára létfontosságú, aki egy életre szóló kalandba szeretne vágni a párjával." - D.G.

Megtudtam, hogyan válasszak magamnak olyan társat, akivel tényleg össze akarok házasodni, és ne csupán azért válasszam őt, mert szerelmes vagyok belé. Képesnek kell lennünk kommunikálni és egy hullámhosszon lenni. Vége az ezzel kapcsolatos rossz érzéseimnek, mert most már értem, hogy mi miért történt! Teljesen másként érzem magam, és nagyon hálás
vagyok ezért a tanfolyamért. A leendő férjemmel is el fogom végeztetni ezt a tanfolyamot, mielőtt még hozzámennék." - T.J.

Mindenképpen végezd el ezt a tanfolyamot, akár házas, akár elvált, akár szingli vagy. Magyarázatot ad minden házasság kudarcára és/vagy sikerére, megmutatja, hogy pontosan mire figyelj oda a házasságod megteremtése során." - D.B.

Sokkal nagyobb bizonyosságot és tudást érzek magamban a házassággal és azzal kapcsolatban, hogy hogyan tegyem boldoggá a házasságom. Most már életre szóló kapcsolatot fogok tudni teremteni a megfelelő személlyel, a tanfolyam előtt viszont ez nem így volt." - J.P.

A tanfolyam elvégzésének ideje: 12 óra
Ára: 10.500 Ft

Hogyan tartható fenn a boldogság?
Örömet lelni az életben közösen - egy életen át

Min múlik a boldog kapcsolat?

Milyen összetevőkre van szükség ahhoz, hogy a kapcsolatunk élettel teli legyen és sok örömet okozzon?
Mit tehetnek azért, hogy házasságuk tartós legyen?

A házasságok száma nagyobb a válásokénál, a kettő közötti különbség azonban csökken. A társadalom számos problémája manapság a tönkrement házasságokból származik, ön azonban tehet azért, hogy az önök házassága soha ne induljon el a lejtőn.

Az élet alapvető törvényei a házasságra is érvényesek. Van mód a szeretetük megerősítésére, és egy olyan kapcsolat felépítésére, amely minden múló nappal csak erősödik.

A Hogyan tartsunk fenn egy boldog házasságot tanfolyamon a következő dolgokat fogja megtanulni:

 • Melyek azok a tényezők, amelyek minden kapcsolat alapját alkotják - egy boldog házasság létfontosságú építőelemei.
 • A tényezők, amelyek virágzóvá tesznek egy kapcsolatot.
 • Miért múlik egy tartós házasság a pár tagjainak kölcsönös bizalmán, és hogyan építheti ki ön ezt a bizalmat a kapcsolatában.

 

Ha felhasználja az ezen a tanfolyamon megszerezhető tudást, akkor olyan kapcsolatot tud teremteni, amely örömteli lesz mindkettőjük számára egész életük során.

Akik már elvégezték a tanfolyamot:

„A tanfolyam végzése során egyre nőtt az affinitásom a férjem iránt, és egyre nagyobb, erősebb lett bennem a vágy arra, hogy tovább teremtsük a házasságunkat. Felismertem a kapcsolatunk gyönyörűségét, és hogy milyen csodálatos jövőt építünk együtt." - V.D.

„Ezt a tanfolyamot mindenkinek el kellene végeznie, aki tervezi, hogy megházasodik, vagy házas volt, vagy jelenleg házas. Segített megértenem, hogy hogyan és miért ment tönkre a házasságom, és hogyan vállalhattam volna érte nagyobb felelősséget, és hogyan teremthetek legközelebb egy jobb házasságot." - D.I.

Nagyon tetszett ez a tanfolyam. Megadta nekünk az alapvető eszközöket ahhoz, hogy továbbra is nagyon jó legyen a házasságunk. Például, hogy mi az a »teremt-teremt-teremt«. A jó kommunikáció és az elismerés nagyon fontos, a kötelezettségeink betartásával együtt. Így fogjuk csinálni!" - D.H.

„Az ezen a tanfolyamon ismertetett eszközök tényleg csodálatosak. Nagyon örülök, hogy elvégeztem és úgy érzem, új erőt kaptam a házasságom boldogságának fenntartásához, és most már biztos vagyok benne, hogy a kezemben vannak ehhez az eszközök." - C.R.P.

A tanfolyam elvégzésének ideje: 12 óra
Ára: 10.500 Ft

Szerezze vissza a boldogságot, amelyben valaha osztoztak...
Nem számít, mennyire feszült egy házasság, újra összerakható!

Amikor úgy tűnik, hogy egy házasság a katasztrófa felé tart, hogyan lehet segíteni? Ha egy házaspár folyamatosan veszekszik, mit lehet tenni? És
ha már az egyikük azon gondolkodik, vagy mindketten azon gondolkodnak, hogy különválnak, és a házasság már zátonyra futott, hogyan lehet a dolgot visszafordítani?

L. Ron Hubbard elkülönítette annak pontos okait, hogy miért bomlanak fel a házasságok, miért csökken le egyre jobban a kommunikáció két ember között és miért próbál távozni a házasság egyik résztvevője. Tudja meg, hogyan menthető meg egy ilyen szerencsétlen helyzet.

Az Egy házasság megmentése tanfolyamon a következő dolgokat fogja megtanulni:

 • Minden kapcsolatban jelen lévő három elemet, amelyek segítségével tartós és virágzó kapcsolat építhető.
 • Mi a férj és a feleség közötti zaklatottság gyakori forrása, és hogyan lehet megoldani.
 • Miért döntenek úgy a házastársak, hogy különválnak - és milyen eszközökkel kezelhető ez az ok.

A házassága újraéleszthető!

Az e tanfolyamon bemutatott alapvető igazságok minden emberi kapcsolatra befolyással vannak. Ezekből áll az emberi kapcsolatok egyetlen valóban működőképes technológiája, amel régi és új kapcsolatok ezreit mentette már meg.

Akik már elvégezték a tanfolyamot:

Ez a tanfolyam fantasztikus! Nem gondoltam volna, hogy a válások oka ennyire egyszerű. Az emberek hajlamosak sokkal bonyolultabbá tenni a dolgokat, mint amilyenek a valóságban. Úgy érzem ez a tanfolyam megérne akár egymillió forintot is. Nagyon sokat segített, és az összes bennem lévő zűrzavar elszállt! Most már tudom, mi történt, amikor egy kapcsolatom sikertelen volt." - J.T.

„Hogy mennyire erőteljesek és fantasztikusak ezek az egyszerű adatok. Úgy érzem, sokkal több megértésem lett arról, hogy mi is egy házasság, hogyan kell kezelni a problémákat, mi a problémák oka, stb. Úgy érzem minden nagyon tiszta lett, és meg tudok oldani minden problémát, ami csak felmerülhet!" - N.L.

Most már meg tudom oldani a házasságomat. Tudom, hogyan tartsam tisztán a kommunikációmat a házastársammal, tudom, hogyan győzzek le minden akadályt és tudom, hogyan érhetem el, hogy működjön a dolog." - V.D.

„Ezen a tanfolyamon bepillantást nyertem egy-két dologba. Az életben sok minden végre a helyére került. Ez a tanfolyam mindenkinek szól, akinek van valamilyen párkapcsolata. Segít abban, hogy egybentartsa a kapcsolatot, és segít abban is, hogy megértsük, mi történt a múltban." - D.I.

A tanfolyam elvégzésének ideje: 10 óra
Ára: 10.500 Ft

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top