Gyereknevelés

Álmatlan éjszakák, vagy nyugodt csecsemőkor?
A gyerekek egy különálló világ?
A tinik nevelése reménytelen?

Szeretettel és gyengédséggel...
Adja meg gyermekének a lehető legtöbbet!

Szeretettel és gyengédséggel nem lehet "elrontani" egy gyereket.

Nincs olyan szülő, aki ne akarna mindent megtenni a gyerekéért, amit csak tud, a fogamzástól a születésen és a csecsemőkoron át, hogy a
gyermek élete a lehető legjobban kezdődjön.

De mit tegyen az anya? Mit ne tegyen semmiképpen? És mit kell tudnia egy apának, hogy jó szülő lehessen?

A szülőknek tudnia kell, mi lehet hatással a születendő gyerekre. Ha a gyerek olyan dolgokra emlékszik, amelyek a születése előtt történtek, mit tegyenek a szülők, ha a legjobbat akarják a gyereknek?

A Hogyan legyen boldog kisbabánk? anyagai tartalmazzák a válaszokat ezekre a kérdésekre.

 • Mit kell kerülnie egy terhes anyának, és mit kell tennie, hogy a lehető legjobb védelmet biztosítsa a gyermek számára a méhben történő fejlődés, a szülés és a csecsemőkor során.
 • Miért fontos, hogy terhes anyaként vigyázzon önmagára. És mit kell tennie. hogy a gyermekének a lehető legjobb legyen.
 • Hogyan kell asszisztokat végezni, amelyekkel segíthet önmagán anyaként, és amelyekkel a legtöbb jót tudja tenni a gyerek érdekében.


E tanfolyamon az anya és az apa olyan tudás és olyan eszközök birtokába kerül, emelyek a lehető legtöbbet teszik a baba jó közérzetéért. Tudni fogja, mit kell kerülnie és mit kell tennie annak érdekében, hogy a gyerek első évei a lehető legjobbak legyenek.

Akik már elvégezték a tanfolyamot:

Pontosan erre a tanfolyamra volt szükségem ahhoz, hogy tájékozottabb szülő lehessek. Ahogy elolvastam az adatokat, azonnal el is kezdtem használni őket. Általában véve egyszerűen jobban felkészültnek érzem magam a kicsi nevelésére - most és a jövőben is." - J.P.

„Ez a tanfolyam megtanít arra, hogy hogyan készülj fel mindenre (saját magaddal mint leendő anyával kezdve) ahhoz, hogy boldog gyermeknek adhass életet. A tanfolyam olyan eszközöket nyújt , amelyekkel biztosíthatod a gyermeked boldogságát." - M.M.

Nagyon sok mindent tanultam, amit korábban nem tudtam a gyerekekről, a terhességről és az újszülöttekről. Ezek az információk olyan fontosak, hogy tényleg örülök annak, hogy még az első gyermekem megszületése előtt elvégeztem ezt a tanfolyamot. A végtelenségig sorolhatnám, hogy mi mindent tanultam. Olyan dolgok ezek, amelyeket a Szcientológián kívül sehol nem tanulhat meg az ember." - J.B.

A tanfolyam elvégzésének ideje: 12 óra
Ára: 10.500 Ft

Építse gyermeke jövőjét
Egyengesse a felnőttkorhoz vezető útját

A szülők a tőlük lehető legtöbbet nyújtják a gyerekeik felnevelése során, de a legtöbben úgy találják, hogy ez próba szerencse dolga.

Hogyan kellene nevelniük a szülőknek a gyerekeiket, hogy segítsenek nekik kifejleszteni a saját öndeterminizmusukat, a kezdeményezőkészségüket és a konstruktív döntésre való képességüket? Milliónyi véleményt hallunk arról, hogy hogyan kéne ezt tenni, de léteznek-e olyan józan alapelvek, amelyekben tényleg megbízhatunk?

Ennek a tanfolyamnak az anyagai tartalmazzák a választ a fenti kérdésekre.

A Sikeres gyereknevelés tanfolyamon a következő dolgokat fogja megtanulni:

 • Mire van a legnagyobb szükségük a gyerekeknek a szüleiktől.
 • Hogyan tud segíteni a gyereknek megoldani a problémáit.
 • Miért lesznek dühösek a gyerekek, és hogyan tud segíteni nekik gyorsan kilábalni
 • a zaklatottságokból.
 • Hogyan éljen együtt gyerekekkel, és hogyan segítsen nekik nagyszerű, sikeres emberi lényekké válni.
 • Mi az az egyszerű, hatékony akció, amellyel segíteni tud a gyerekeknek felépülni testi sérüléseikből.


Ha megérti és használja az ezen a tanfolyamon található tudást és eszközöket, segíthet gyermekének, hogy a család öndeterminált, boldog és hozzájáruló tagjává - a társadalom szempontjából pedig értékes személlyé - váljon.

Akik már elvégezték a tanfolyamot:

Sokkal jobb lett a kapcsolatom a fiammal. Miután elkezdtem ezt a tanfolyamot, szinte varázsütésre sokkal nyugodtabbá és hajlandóbbá vált. Mindig is arról álmodoztam, hogy anya leszek. Az álmom valóra vált, az önök segítségével nem rémálom lett! Köszönöm! Hogyan is lehet képes bármely szülő ezek nélkül az adatok nélkül élni az életét?!" - M.P.

A gyerekek iránti felelősségvállalásom, megértésem és szeretetem az egekbe szökött! Megértettem, hogy a jó kontroll milyen sok problémát megold, és azt is, hogy hogyan kell egy
dühös gyerekkel bánni, hogyan kell egy gyereknek segíteni átgondolni dolgokat, amelyekről még nem tudja, hogyan működnek. Most már tudom hogyan éljek boldogan a gyerekeimmel." - L.I.

Hihetetlenül sok olyan információ van itt, amely most azonnal nagyon sok szülő hasznára válna. Kitűnő tanfolyam! Olyan dolgok voltak benne, amelyek vadonatújak voltak a számomra, és amelyekről még sehol máshol nem olvastam. Nagyon nagy tudást és megértést adott nekem arról, hogy hogyan kell szülőnek lenni." - M.N.

A tanfolyam elvégzésének ideje: 12 óra
Ára: 10.500 Ft

Hogyan jussunk közös nevezőre a tizenévesekkel?
Gyereknevelés a megfelelő módon

Tizenéves gyermekeinek felnevelése nem feltétlenül kell hogy küszködés legyen.

Valójában az egyik legtöbbet nyújtó és legnagyobb beteljesülést jelentő élmény lehet.
De mivel a gyerekekhez nem jár használati útmutató, amikor a világra jönnek, a kérdés továbbra is fennáll: Hogyan? Mit tehet ön, hogy a legnagyobb
segítségükre legyen, hogy boldog, egészséges és becsületes állampolgár legyen belőlük?

Tanulja meg annak alapelveit, hogy hogyan kell tizenéveseket nevelni! Hogyan tudja ön megadni nekik azt a szilárd hátteret, amelyre alapozva fel tudnak nőni, és sikeresek tudnak lenni? Ez a tanfolyam bemutatja.

A Hogyan neveljünk sikeresen tizenéveseket? tanfolyamon a következő dolgokat fogja megtanulni:

 • Miért fontos célt adni a fiataloknak, és hogyan tegyük ezt.
 • Milyen szerepet játszik a részvétel és a hozzájárulás egy fiatal életében, és hogyan befolyásolják ezek a tényezők a hozzáállását és a viselkedését.
 • Mit tehet mint szülő annak érdekében, hogy segítsen ragyogóbb, boldogabb és virágzóbb jövőt teremteni tizenéves gyerekének.


Ha ön ismeri és használja e tanfolyam adatait, elmondhatja, hogy segített tizenéves gyerekének abban, hogy felnőtt élete boldog és sikeres legyen.

Akik már elvégezték a tanfolyamot:

„Ez a tanfolyam leegyszerűsítette számomra az élet egyik igen bonyolult területét: a gyereknevelést. Ez volt az egyik leghasznosabb információ, amelyet a gyereknevelés témájában valaha is olvastam - egyszerű, tömör, korrekt és pontos." - B.B.

„Minden szülőnek vagy leendő szülőnek el kellene végeznie ezt a tanfolyamot. Bárki, akinek van gyereke, vagy aki gyerekekkel foglalkozik, hasznát látja. Rövid tanfolyam, az elvégzése után viszon nagyon sokat kap vissza az ember azoktól, akiknek az életére hatással van." - B.C.

Bámulatos volt! Most már értem, hogy mi történt velem kamaszkoromban! Mindig is foglalkoztatott a kérdés, hogy miért lesz valakiből bűnöző, és most már tudom. Létfontosságú ismeretek ezek a kultúránk és a civilizáció számára!" - N.L.

„Ez a tanfolyam nagyon hasznos információkat tartalmaz mindenki számára, aki küszködik tizenéves gyerekeivel. A segítségével változtathat a helyzeten, és örömtelivé teheti a kapcsolatot. Nekem személy szerint nagyon tetszett a játszmák háromszögének alkalmazása, és mindazok az eszközök, amelyekkel a fiatalokat hozzájáruló és értékes polgárokká
nevelhetjük." - M.S.M.

A tanfolyam elvégzésének ideje: 12 óra
Ára: 10.500 Ft

 

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top