Önismeret, emberi kapcsolatok javítása

Az egyik nap sikeres, a másik nap nem?
Siker és boldogság... vezet hozzájuk biztos út?
Létezhet tartós barátság?
Kiben bízhatunk meg?

A Te kezedben van az életed irányítása?

Ezeknek a tanfolyamoknak nincs előfeltételük!
Ez a javasolt haladási irány útmutatóul szolgál.

Önismeret, kapcsolat másokkal
Az egyszer fenn, egyszer lenn állapot legyőzése az életben

Megtapasztalta valaha azt a jelenséget, hogy nagyon jól érzi magát, majd később rosszul érzi magát minden látható ok nélkül?

Gondolkodott már azon, hogy milyen lelki oka van annak, amikor valaki megbetegszik?

Szokta időnként nagyon energikusnak, majd később fáradtnak, vagy akár letargikusnak érezni magát, minden logikus ok nélkül?

Észrevette, hogy vannak bizonyos emberek a környezetedben, akik rossz hatással vannak a hangulatára és a kelleténél több feszültséget okoznak Önnek?

Az ember látszólag képtelen megbirkózni az ilyen eseményekkel.

Pedig lehetséges, hogy az ember stabilizálja önmagát, megtalálja és kezelje a VALÓDI OKÁT A PROBLÉMÁINAK és javulást érjen el az élete számos területén. HA MEGTANULJA, HOGY HOGYAN AKKOR VALÓBAN KÉPES LESZEL RÁ! Az egyszer fenn, egyszer lenn állapot legyőzése az életben c. tanfolyamon felismerheti mik állnak a problémái hátterében és megtanulhatja ezek kezelését.

A tanfolyamon tanultak alkalmazásával nagyobb stabilitást, boldogságot érhet el élete bármely területén.

Vegye a kezébe élete irányítását és végezze el az Egyszer fenn, egyszer lenn állapot legyőzése az életben c. tanfolyamot!

Íme néhány beszámoló azoktól, akik elvégezték a tanfolyamot:

"Az ezen a tanfolyamon tanultak segítettek megérteni azt a helyzetet, amelyben voltam. Ennek a tudásnak az alkalmazásával az életemben szinte azonnal változás állt be. Felismertem, hogy az emberek milyen építőek és rombolóak lehetnek, és hogy ez miért lehet így. Ez segített nekem a valódi barátok és a megbízható emberek felismerésében. Segített olyan dolgok rendezésében is, amelyekről úgy gondoltam, hogy nem rendelkezem felettük befolyással. Ezt a tudást fel tudom használni az életem javítására és arra, hogy sikeressé váljak." – C. F.

"Nehéz leírni, hogy az eddigi életem (57 év) során begyűjtött tudás, tapasztalat az engem körülvevő emberekről csupán töredéke annak, amit itt az elmúlt 4 nap során ezen a tanfolyamon megtanultam. Mintha más bolygón lennék. Azonban nagyon sok olyan hatás, ami eddig engem ért az életben, itt értelmet nyert, vagyis választ kaptam rá. " - M. Mária

A tanfolyam elvégzésének ideje: 12 óra
Ára: 10.500 Ft

Siker és boldogság... vezet hozzájuk biztos út?
Igen- és mindenki számára járható!


Az, aki becsületes és egyenes, többet ér el, és gyorsabban valósítja meg céljait, mint az, aki becstelen és zárkózott.

A saját eszményeinkhez való hűség biztos út a sikerhez. De hogyan marad az ember hű hozzájuk?

Ismerje meg annak okait, hogy az emberek miért veszítik el személyes integritásukat, és miért húzódnak vissza másoktól. Fedezze fel az eszközöket, amelyekkel jobbra fordíthatja az életét, és boldogabbá, eredményesebbé és sikeresebbé válhat.

Hogyan határozza meg saját személyes értékeit, és hogyan befolyásolják ezek az ön életét. A jó és a gonosz, a helyes és a helytelen pontos meghatározása - hogyan tudja felhasználni ezt a tudás arra, hogy boldogabb és sikeresebb életet éljen. Hogyan állíthatja helyre a saját személyes integritását, hogyan javíthatja az állapotokat az életben, és hogyan segíthet másoknak javítani a saját életükön.

Ahogy azt L.Ron Hubbard megfogalmazta: „Ha az ember ismerné az etika egyszerű techjét, akkor el tudná érni magának azt az önbecsülést,  személyes megelégedettséget és sikert, amelyről azt hiszi, hogy csak álmodni képes, nem pedig elérni."

Ezen a tanfolyamon alkalma lesz rá, hogy az álmait valóra váltsa - kézzelfoghatóan. A balszerencsés események mögötti okok kezelési módjának ismeretével képes lesz jobbra fordítani az életét, és végérvényesen megszüntetheti őket.

Akik már elvégezték a tanfolyamot:

Teljesen megváltoztam. Soha nem tapasztaltam még ilyen gyorsan ennyire pozitív változást. Sokkal stabilabb, boldogabb és bizonyosabb lettem. Biztos vagyok magamban és a tetteimben - tudom, hogy képes vagyok jobb jövőt teremteni, és hogy meg is fogom tenni." - M.B.

„Nagyon jó volt elvégezni ezt a tanfolyamot, mivel éreztette velem, hogy értékes vagyok. Jóban akartam lennimagammal, és ez most sikerül. Kivágtam az ablakon az önutálatom!" - H.F.

„Ez a tanfolyam valóban arról szól, hogy hogyan keljünk életre. Nagy megkönnyebbülést érzek, és most mártudom, hogy lehetséges boldogabbá válni és ismét alkotni - az igazság, a
becsületesség és a tisztességesség szellemében." - P.G.

A tanfolyam elvégzésének ideje: 12 óra
Ára: 10.500 Ft

Hogyan köthet tartós barátságot?
Ismerje meg a szilárd kapcsolatok titkát!

Vannak bizonyos konkrét tényezők, amelyek minden emberi kapcsolatban közösek, legyen az a kapcsolat családi vagy üzleti, alkalmi vagy bensőséges, rövid távú vagy hosszú időre szóló. Ha ismeri ezeket az összetevőket, és tudja, hogyan használja őket, képes lesz arra, hogy affinitást, támogatást és csodálatot adjon és kapjon, ez pedig egy valóban pozitív kapcsolatot eredményez.

Van azonban még egy konkrét tényező, amely minden vita vagy zaklatottság mélyén megtalálható. Ha ismeri ezt a tényezőt és az alkalmazásának pontos lépéseit, akkor bármilyen nézeteltérést meg tud oldani, és helyre tudja állítani a megértést és a harmóniát.

A Hogyan javítsuk a kapcsolatainkat másokkal? tanfolyamon a következő dolgokat fogja megtanulni:

  • A megértés összetevőit, amelyek egy egymással összefüggő háromszöget alkotnak - ezt bárkivel kapcsolatban felhasználhatja.
  • A lépéseket, amelyekkel megállapíthatja egy kapcsolatban, hogy kinek van igaza, és ki téved, különösen akkor, amikor valakinek a hangoztatott igaza már azzal fenyeget, hogy zátonyra futtatja a kapcsolatot.
  • A boldog élet két szabálya.

 

Ezek a felfedezések - más, olyan tényezőkkel párosulva, amelyeket meg fog tanulni ezen a tanfolyamon - együttműködésen alapuló kölcsönös megértést és boldog kapcsolatot teremtenek az emberek között.

Akik már elvégezték a tanfolyamot:

„Ennek a tanfolyamnak az elvégzésével valóban úgy érzem, hogy jobban fel vagyok készülve a jelenlegi kapcsolataim kezelésére, de még a régiek rendbe hozására és újak teremtésére is. Valóban képzettnek érzem magam az emberi kapcsolatok tárgyában, és úgy tűnik, hogy tényleg képes vagyok kezelni az életem!" - G.V.

Megtanultam, hogyan javítsak a kapcsolataimon az élet minden területén - az üzlettársaimmal, azokkal a csoportokkal, amelyekkel együtt dolgozom, sőt a magánéletemben is. Megtanultam, hogyan hozzak helyre egy tönkrement kapcsolatot - ha úgy döntök -, és hogyan segítsem hozzá az embereket ahhoz, hogy úgy érezzék, igazuk van, amikor látszólag nincsen, mindezt anélkül, hogy elítélném őket." - A.H.

Nahát, erre a tanfolyamra aztán tényleg szükségem volt! Az információ olyannyira teljes, hogy most már nincsenek lyukak az emberekről vagy a kapcsolatokról szóló tudásomban. Képes vagyok bármely problémát magabiztosan kezelni - sőt, képes vagyok úgy intézni az életem, hogy ilyen problémák már eleve fel se merüljenek." - V.K.

A tanfolyam elvégzésének ideje: 12 óra
Ára: 10.500 Ft

Jók vagy rosszak...
Hogyan lehet megkülönböztetni az embereket?

Tudja meg, hogy kiben bízhat!

Az ön túlélése múlik azon, hogy tudja kiben bízhat. De hogyan ismerheti fel, kik a barátai? Hogyan állapíthatja meg, hogy valaki a segítségére lesz-e
egy közös vállalkozás sikerre vitelében? Előre lehet jelezni valahogy a viselkedést?

Igen. Az emberi viselkedésnek vannak alapvető elemei. Ha ismeri ezeket, betekintést nyerhet embertársai viselkedésébe, és egyszerűen az által, hogy megfigyeli, hogyan cselekednek az emberek, mindent tudni fog róluk.

Az Ismerje fel, kiben bízhat tanfolyamon a következő dolgokat fogja megtanulni:

  • A bizalom fontosságát minden emberi kapcsolatban.
  • Az emberi értékelés Hubbard-féle táblázatát, amely eszköz ahhoz, hogy megismerje az emberek jellemét, és meg tudja jósolni, hogyan fognak  cselekedni.
  • Hogyan becsüljön fel másokat pontosan, és hogyan gondoskodjon biztosabb jövőről a saját maga számára, és azok számára, akikkel törődik.

 

Az ezen a tanfolyamon elsajátított tudással rendelkezni fog az eszközökkel ahhoz, hogy felismerje, kiben bízhat, és kire számíthat.

Akik már elvégezték a tanfolyamot:

„Régen túl könnyen barátkoztam, és ezért néha rossz társaságba keveredtem. Most, hogy értem az Érzelmi tónusskálát és az Emberi értékelés Hubbard-féle táblázatát, kezemben a technológia ahhoz, hogy megfelelően el tudjam dönteni, kiben bízhatom." - V.J.

Nagyon tetszett ez a tanfolyam. Ezeket az adatokat az életemben is fel tudom használni, hogy tudjam, kivel érintkezzem, és kivel ne. Jobb megértésre tettem szert a bizalom témájában is. Korábban túl nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy meg lehet-e bízni az emberekben. Most már tudom, hogy mire kell figyelnem, és csupán ennek alapján el tudom dönteni, hogy megbízhatóak-e. Nincs több aggódás és állandó ezen gondolkodás." - R.L.

„Az ember gyakran bajba kerülhet, csak azért, mert jóhiszemű - különösen akkor ha nem tudja, kiben bízzon. Az ezen a tanfolyamon található információk, elég egyszerűek ahhoz,
hogy bárki megértse őket. Egyszer s mindenkorra pozitív irányba befolyásolta a viselkedésem. Nem érzek többé megbánást vagy bűntudatot, ha elutasítom az olyan embereket, akik nem megfelelőek a számomra. Most, hogy tudom, kitől mit várhatok, sok időt, energiát és lelki szenvedést spórolhatok meg." - S.P.

A tanfolyam elvégzésének ideje: 12 óra
Ára: 10.500 Ft

Az ön kezében van az élete irányítása?
Tegyen szert nagyobb önbizalomra!

Az önbizalom olyan dolog, amiből a legtöbb ember többet szeretne, de nem biztos benne, hogyan tegyen szert rá, vagy honnan vegye. Korábban jobban bízott saját magában? Szeretné erősíteni az önbizalmát?

Az önbizalma növeléséhez meg kell értenie, hogy mi ronthatja a saját magáról alkotott véleményt. Ha tudja, miért történik ez, akkor tehet valamit a helyzet visszafordítása érdekében, és újból kiépítheti az önbizalmát.

A Hogyan tegyünk szert önbizalomra? tanfolyamon a következő dolgokat fogja megtanulni:

  • A biztonság valódi forrását az életben.
  • Hogyan kapcsolódik egymáshoz az önbizalom és az önbecsülés, és mit tehet, hogy helyreállítsa őket.
  • Pontosan milyen lépésekkel érheti el, hogy jobban értsen ahhoz, amit csinál.

 

Az ezen a tanfolyamon található tudás és eszközök segíteni fognak önnek abban, hogy az önbizalom új szintjére emelkedjen, hogy többet vigyen véghez, és hogy a magasabb szintű személyes túlélés felé haladjon!

Akik már elvégezték a tanfolyamot:

Ez volt az egyik legjobb tanfolyam, amit valaha végeztem. Más tanfolyamok is segítettek az életem bizonyos részeinek a kezelésben, de mindenhol akadályt jelenthet, ha az elme egy része azt mondja, hogy »ezzel semmit sem tehetsz«. A tanfolyam segített szembenézni az elménk ezzel a részével. Most már tudom, mit tegyek." - V.J.

„Ez a tanfolyam megadta nekem a tudást arról, hogy hogyan őrizhetem meg az önbecsülésem. Bizonyos értelemben reményt adott. Tudom, hogy van út amelyen elérhetem a céljaimat. Mások olyannak fognak látni, amilyennek én magamat látom. Ezért rajtam áll, hogy a lehető legjobbnak lássam magam. Rajtam múlik, hogy azt tegyem, amit csak akarok, és ezen a tanfolyamon felismertem, hogy hogyan hozzam ki magamból a legtöbbet, és technikákat is kaptam ehhez." - L.P.

„Amióta csak az eszemet tudom, mindig is önbizalomhiányom volt. Saját magam helyett mindig másoktól vártam jóváhagyást. Most már tudom, hogy az önbizalom az emberben magában rejlik. Sok olyan eszközt ismertem meg, amely érthető, és amelyet arra tudok használni az életemben, hogy megőrizzem az önbizalmam." - M.M.

A tanfolyam elvégzésének ideje: 12 óra
Ára: 10.500 Ft

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top