Célok és szándékok

Van elég hajtóereje céljai eléréséhez?
Mik a pontos lépések egy jobb élet felé?
Hogyan végezhet több dolgot kevesebb idő alatt?
Mi kell az embernek a sikeres vezetéshez?

Hat tanfolyam épül itt egymásra, hogy ezt a témát lépésről lépésre bemutassa.
Ez egy ajánlott sorrend, de a tanfolyamoknak nincs külön előfeltételük, így önmagukban is végezhetőek.

Hogyan érhet el többet?
Íme, hogyan lendüljön valódi akcióba az életben!

Céljai eléréséhez rendelkeznie kell személyes hajtóerővel - és aktívan cselekednie is kell.

Felül kell kerekednie az akadályokon, és továbbra is előre kell haladnia. Tehát a sikerhez szükség van saját személyes motivációra.
Akkor miért halogatjuk a dolgokat olyan gyakran? És miért van az, hogy néha végül nem csinálunk semmit? Esetenként miért halogatunk egyszerű dolgokat is addig, amíg vészhelyzet nem alakul ki?

A Hogyan váljunk motiválttá? tanfolyam választ ad ezekre a kérdésekre. Megmutatja önnek, hogyan kerekedjen felül az akadályokon, amelyek meggátolják valaminek az elvégzésében. Megadja a tudást, amellyel ön egyszerűbbé és élvezetesebbé teheti a munkát, és így motiváltabbá válhat.

A Hogyan váljunk motiválttá? tanfolyamon a következő dolgokat fogja megtanulni:

 • A befejezetlenül hagyott dolgok csapdáit, és azt, hogy ezek hogyan okoznak dupla munkát.
 • Egy gyakorlatot, amely segíteni fog önnek felülkerekedni a problémáin.
 • A kontroll anatómiáját, és a környezetében lévő emberek, dolgok és tevékenységek irányításának pontos módját
 • Ha tudja, mi akadályozza meg abban, hogy beinduljon, akkor javítani tudja a motiváltságát, és növelni tudja a hatékonyságát.

 

Akik már elvégezték a tanfolyamot:

Az egész létezésem során a halogatás okozta a legtöbb problémát. Nem kellett több, csupán egyetlen adat ebből a tanfolyamból - és egyszerűen megcsináltam valamit, anélkül hogy
halogattam volna. Ez egész odáig ment, hogy egy olyan állásra jelentkeztem, amilyenre azelőtt nem jelentkeztem volna. Az eredmény: egy hihetetlenül jó állás, amellyel nem csak a közvetlen pénzügyi szükségleteimet fogom tudni kielégíteni, de a régi számláimet és az adóhátralékomat is ki tudom fizetni. Már alig várom." - R.S.

BÁMULATOS! Ez a tanfolyam teljesen megváltoztatta az élettel kapcsolatos nézőpontomat. Lehetővé tette számomra, hogy felismerjem, hogy ha valaha is el akarom érni azt a
nagyságrendet, amelyet el akarok érni, akkor alkalmaznom kell ezt az egyszerű technológiát." - J.K.

Ejha! Ezen a tanfolyamon megtaláltam a megoldást. Korábban az volt az érzésem, hogy a munkám rabszolgája vagyok, most viszont én vagyok a főnök. Most már látom, hogy a munka és a több munka hogyan vezet ténylegesen szabadsághoz és pihenéshez. Úgy érzem, hogy feltöltődtem, és többet akarok tenni. Úgy érzem, hogy végre úgy tudok dolgozni, hogy büszke lehetek magamra, és több pénzt tudok keresni. Ez eddig az egyik legnagyobb sikerélményem." - E.K.

A tanfolyam elvégzésének ideje: 12 óra
Ára: 10.500 Ft

Ismerje meg a jobb élethez vezető pontos lépéseket...
Az élet formuláit

Ha megromlottak a személyes kapcsolatai, mit tegyen? Ha adósságai vannak, hogyan kezelje őket? Ha a munkahelyén rosszabbra fordulnak a dolgok,
hogyan tudja őket rendbe hozni? Vannak pontos formulák ezekre a helyzetekre, és minden más helyzetre is - pontos lépések, amelyek természeti törvényeken alapulnak, és minden alkalommal működnek.

Tudja meg, hogyan tehet szert teljes kontrollra bármely állapot vagy körülmény felett. Ismerje meg azokat a gyakorlati formulákat, amelyek visszájára fordítják a rossz állapotokat, a jó állapotokat pedig megerősítik.

Az élet formulái tanfolyamon a következő dolgokat fogja megtanulni:

 • A túlélés szintjét meghatározó törvényeket, és hogy hogyan tudja ezeket arra használni, hogy sikeres, boldog jövője legyen.
 • Mik a statisztikák, hogyan tudja arra használni őket, hogy meghatározza bármely tevékenység jó működését, és hogyan segíthetnek önnek ezek előre jelezni, hogy mi fog történni a jövőben.
 • Az életet irányító állapotformulák - gyakorlati lépések, amelyekkel bármilyen állapot jobbá tehető.

 

Ha ismeri és alkalmazza ennek a tanfolyamnak az adatait, bármilyen rossz helyzetet rendbe tud majd hozni, és meg tud majd erősíteni minden jó helyzetet. Az élete új magasságokba emelkedhet.

Akik már elvégezték a tanfolyamot:

„Az élet formulái tanfolyamot mindenkinek muszály elvégeznie. A múltbeli kudarcaim azt okozták, hogy nagyon nem bíztam az arra való képességemben, hogy sikerre vigyek dolgokat, mivel nem tudtam pontosan, mit is csináltam, amikor sikeres voltam, és azt sem, hogy mely lépések vezettek kudarchoz. A tudásnak ez a hiánya tartott vissza a nagyobb lehetőségektől és a nagyobb kockázatoktól. Most, hogy megismertem a pontos lépéseket, amelyeket a kudarc megelőzése és a siker biztosítása érdekében tenni kell, jobban bízom az arra való képességemben, hogy bármely helyzetet kezeljek, akár kudarccal fenyeget, akár gyorsabb sikerhez vezet. Készen állok, hogy fejest ugorjak az életbe!" - E.K.

Nagyon sokat segített. Új nézőpontot adott nekem az élettel kapcsolatban. Először is, a valódi túlélés egyetlen módja a bőség. Korábban mindig csak azt néztem az életben, hogy »mire
van szükség ahhoz, hogy ne haljak éhen«. Másodszor, ezek a formulák, ha sorban, lépésről lépésre alkamazzuk őket, minden alkalommal működnek. Tudom, hogy kezemben van a technológia, amellyel az életem bármely részén javíthatok. Nincs több rejtőzködés, nincs több találgatás." - V.J.

„Ez a tanfolyam nagyon hatásos. Megtanultam, hogyan hozzak ki valamit a semmiből, és hogyan fogjam korlátlan növekedésre, vagy hogyan állítsak talpra egy lerobbant vállalkozást, vagy hogyan tegyek egy sikeresen működő dolgot még sikeresebbé. Ki ne akarná tudni, hogy ezt hogyan kell csinálni?" - J.P.

A tanfolyam elvégzésének ideje: 12 óra
Ára: 10.500 Ft

Tegyen szert szervezési zsenialitásra...
Érje el céljait gyorsan és könnyedén!

Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy ha jobban meg lennének szervezve a dolgok, akkor az embereknek jobb életük lenne.

A szervezés a személyes siker kulcsfontosságú és gyakran hiányzó tényezője. Nélkülözhetetlen egy család vagy csoport sikeréhez is. Céljaink eléréséhez, bármilyen nagyok vagy kicsik legyenek is azok, szükség van a szervezés ismeretére.

A Szcientológia szervezési eszközeivel a siker felé tanfolyam megmutatja önnek, hogy hogyan tudja a leghatékonyabban kezében tartani az idejét, és hogyan állíthatja a tevékenységeit logikus sorrendbe ahhoz, hogy elvégezzen dolgokat.

A Szcientológia szervezési eszközeivel a siker felé tanfolyamon a következő dolgokat fogja megtanulni:

 • A szervezés természeti törvényeit és a használatukat.
 • Mennyi szervezést kell végeznie ahhoz, hogy a legkevesebb erőfeszítéssel és a legrövidebb idő alatt valósítson meg dolgokat.
 • A szervezés sémáját, példákkal és útmutatásokkal arról, hogy hogyan kell ezt a tudást felhasználni arra, hogy megszervezze a saját életét vagy bármilyen céget vagy csoportot.

 

Ha ismeri és használja az e tanfolyamon szereplő természeti törvényeket, akkor bármilyen tevékenységet meg tud szervezni, hogy kiküszöbölje a zűrzavart, stabilitást teremtsen, és elérje a céljait.

Akik már elvégezték a tanfolyamot:

„Ennek a tanfolyamnak az elvégzése előtt nem sok fogalmam volt arról, hogy mi a szervezés. Csak annyit tudtam, hogy szükségem van rá, és úgy tűnt, sosem tudok boldogulni vele. Most már tudom miért! Ez a tanfolyam megtanította nekem a szervezés valódi értékét, és megmutatta nekem az állandó »tűzoltásból« és eredménytelenségből kivezető utat." - G.V.

„Mindig is foglalkoztatott, hogy mitől megy tönkre egy kisvállalkozás. Most már tudom. Nekem kemény volt ezzel szembenézni, mert semmit sem tudtam arról, hogy hogyan kell valamit megszervezni. Valójában meglehetősen egyszerű. Most már úgy érzem, hogy képes vagyok bármel tevékenység magabiztos vezetésére." - S.M.

Ez a tanfolyam jó! Nagyon alapos. Az adatok alkalmazásával bármely vállalkozást helyre lehet hozni, és el lehet juttatni a sikeres működésig. Még a szakadék széléről is vissza lehet vele hozni egy szervezetet. A gyakorlatok tökéletesek. Biztosítják, hogy tudd, és képes legyél alkalmazni is azt, amit megtanultál." - M.S.

Nagyon örülök, hogy elvégeztem ezt a tanfolyamot. Most már rendelkezem az eszközökkel, amelyekkel megszervezhetem a csapatom, a családom és asaját magam. SEMMI kétségem nincs afelől, hogy sikerülni fog." - A.M.

A tanfolyam elvégzésének ideje: 12 óra
Ára: 10.500 Ft

Hogyan végezhetek el több dolgot kevesebb idő alatt?
Tegye minden lépését hasznossá!

A nagy sebességű számítógépek és szupergyors kommunikációs vonalak világában az elavult adminisztrációs rendszerek nem működnek. Tehát hogyan tud lépést tartani? A gyorsabb berendezések lehetnek az egyik megoldás. De a gépek önmagukban nem jelentenek teljes választ. Minden gép mögött ott van egy valódi, élő személy. Minden sikeres vállalkozás vagy tevékenység mögött ott van valaki, aki legalább egy kicsit ismeri a szervezést és a tervezést.

A Hatékony időgazdálkodás tanfolyam megmutatja önnek, hogy hogyan lehet többet elvégezni kevesebb idő alatt a hatékonyság alapelveinek felhasználásával. Sok embernek fogalma sincs erről. Ez a tanfolyam megmutatja ennek mikéntjét.

 • Miért dolgoznak némelyek keményen, és mégse végeznek el túl sok mindent, miközben mások többet érnek el sokkal kisebb erőfeszítéssel.
 • Mi okoz elvesztegetett időt önnek a munkahelyén, és hogyan csökkentse felére a munkáját úgy, hogy mégis többet végez el kevesebb idő alatt.
 • Hogyan bontson le egy célt vagy tervet egyszerű, végrehajtható lépésekre, hogy könnyen elérhesse.

 

Ha ismeri ennek a tanfolyamnak az adatait és eszközeit, kétszer olyan gyorsan és fele annyi erőfeszítéssel lesz képes kezelni a munkáját. Kiküszöbölheti a stresszt, és több időt nyerhet magának mindazokra a dolgokra, amiket csinálni szeretne.

Akik már elvégezték a tanfolyamot:

„Ez a tanfolyam sokkal-sokkal többről szól, mint amit a neve sugall. Persze az ember határozottan megtanulhatja belőle, hogyan bánjon jobban az idejével. Meg is tettem. Ám a termelés
útjában álló egész sor más akadályt is képes vagyok kezelni bármely vállalkozásban vagy tevékenységben. Nagyon jó tanfolyam!" - R.S.

Nem számítottam rá, hogy ilyen sok hasznos információt találok ezen az időnk beosztásáról szóló tanfolyamon. A tanfolyam rámutatott azokra a konkrét területekre, amelyeken korábban
nehézségeim voltak, és megadta nekem az eszközöket ahhoz, hogy a jövőben sikeres legyek. Visszadta az önbizalmam és a sikerre való képességem, de még a régi sikereimmel kapcsolatos büszkeségem is." - E.K.

Milyen jó, egyszerű, hatásos tanfolyam - teljesen érthető. A gyakorlatok abban segítik az embert, hogy szembenézzen az élet különböző területeivel, és azonnal felhasználja az
információt." - D.S.

Ez a tanfolyam óriási. Benne voltak mindazok a fontos dolgok, amelyekre ténylegesen szükség van ahhoz, hogy eredményesen bánjunk az időnkkel. Nagyon jó volt - könnyen érthető, a
gyakorlatok pedig az alkalmazást célozták." - M.M.

A tanfolyam elvégzésének ideje: 12 óra
Ára: 10.500 Ft

 Váltsa valóra az álmait...
Tűzzön ki célokat, és érje el őket!

Ha nincsenek céljai és álmai, akkor elveszettnek érezheti magát az életben. Azok az emberek, akik nem dolgoznak aktívan egy cél elérésén, boldogtalanok. Ki vannak téve a modern világ minden stresszének. Mégis, túl gyakran megesik az, hogy az emberek kitűznek célokat, ám hiába  dolgoznak rajtuk, mégsem érik el őket. Miért van ez? Mi a megoldás?

A Célok kitűzése és elérése tanfolyam megválaszolja ezeket a kérdéseket. Megmutatja önnek, hogyan tűzzön ki egy célt, és megadja az eléréséhez szükséges pontos lépéseket.

Ezen a tanfolyamon a következő dolgokat fogja megtanulni:

 • Az áttörést jelentő felfedezést: az adminisztratív skálát. Ez lépések vagy szintek olyan fokozatos sora, amelyek természeti törvényeken alapulnak, és amelyek megmutatják önnek, hogyan fogalmazza meg céljait, célkitűzéseit és terveit.
 • Miért van az, hogy az emberek néha keményem dolgoznak egy cél elérésén, de mégsem haladnak előre - és hogyan lehet ezen
 • változtatni.
 • Hogyan osszon fel egy tervet rövid, elvégezhető lépésekre, hogy elérje az ön által kitűzött célokat - bármilyen nagyok legyenek is azok.

 

Az ezen a tanfolyamon megtanult eszközökkel olyan célokat fogalmazhat meg és érhet el, amelyek korábban csak az álmaiban létezhettek.

Akik már elvégezték a tanfolyamot:

Ez egy nagyon hasznos tanfolyam volt. Korábban mindig úgy voltam a céljaimmal, hogy vagy összejönnek, vagy nem, és nem értettem, hogy ez miért van. Most, a tanfolyam elvégzése után vissza tudok tekinteni, és pontosan látom, hogy mi történt. Azt is tudom, hogyan tartsam mozgásban az életem dolgait abban a felszálló ágban, amelyben most vagyok. A céljaim még sosem voltak világosabbak, és soha nem éreztem még ilyen könnyűnek az elérésüket." - S.D.

Ez a tanfolyam nagyon sok mindent világossá tett számomra. A technológia nagy áttörést hozott nekem, mivel a múltban távolinak és elérhetetlennek tűntek a céljaim és a dolgok általam elképzelt ideális állapota. Most viszont egyszerű, a való világban használható technológiával rendelkezem, amellyel képes vagyok megteremteni, amit szeretnék." - V.J.

„Most kicsit furán érzem magam azzal kapcsolatban, hogy korábban milyen volt a hozzáállásom az élethez. Valójában nem is nehéz az embernek kézbe venni a dolgokat, és elérni bármilyen célt. Ez a tanfolyam ezt teljesen világossá tette. Itt az idő, hogy belevágjak, és használjam." - R.S.

A tanfolyam elvégzésének ideje: 12 óra
Ára: 10.500 Ft

 

 Mi kell az emberek sikeres vezetéséhez?
Sajátítsa el a vezetéshez szükséges készségeket!

Miért tisztelnek és támogatnak az emberek valakit vezetőként míg másokat figyelmen kívül hagynak, vagy megvetik őket?

Miért van az, hogy az egyik ügyvezető jó pénzügyi eredményeket ér el a vállalatnál, és jól fizetett
munkatársakat alkalmaz, míg egy másik erőlködik vagy elbukik?

A sorson múlik? A szerencsén? A sikeres ügyvezetők valami különleges tehetséggel rendelkeznek? 

A Hatékony vezetés a Szcientológia eszközeivel tanfolyam megválaszolja ezeket a kérdéseket. És leírja a vezetés valódi törvényeit.

Ezen a tanfolyamon a következő dolgokat fogja megtanulni:

 • Annak definícióját és leírását, hogy mi is valójában egy ügyvezető. Mit kell tudnia és tennie ahhoz, hogy hatékony és eredményes adminisztrátor legyen?
 • Mit tesz egy rossz vezető, ami árt egy csoportnak, és mit tesz egy jó vezető, ami prosperálást eredményez a csoport tagjai számára.
 • Az adminisztratív alapok precíz leírása, és azok a lényeges elemek, amelyeket minden ügyvezetőnek tudnia kell.

 

Egy ügyvezető, aki fel van vértezve ezzel a tudással, tiszteletet kelt munkatársaiban, és elnyeri együttműködésüket. És e vezetői készségek alkalmazásával képes sokkal magasabb szintű életképességet elérni az összes érintett személy számára.

Akik már elvégezték a tanfolyamot:

A legfantasztikusabb tanfolyam, amit valaha is végeztem! Nagyszerű a felépítése, tömör és világos. Ez a technológia nagyon erőteljes, és valóban szüksége van rá minden vezetőnek. Bárcsak már évekkel ezelőtt tudtam volna mindezt." - M.D.

Nagy benyomást tett rám. Úgy érzem, mintha egy két hónapos tanfolyamot végeztem volna el három tanfolyami egység alatt. Hihetetlen mennyiségű azonnal alkalmazható információt kaptam. Rengeteg felismerésem volt a karrieremmel és a munkámmal kapcsolatban, és úgy érzem, készen állok arra, hogy megbirkózzak olyan ügyekkel, amelyeket már évek óta
elkerültem." - B.S.

A világon sehol nem tanítják, hogy hogyan kell egy csoporttal elvégeztetni valamit. Ez a tanfolyam viszont erről szól - igazi gyöngyszem! Ez annak a technológiája, hogy "hogyan ragadjuk meg az ökröt a szarvánál fogva", és hogyan hozzuk ki belőle a legtöbbet. Mindenkinek, aki egy csoportot vezet, irodát vezet, egy projektet vagy rendezvényt vezet, vagy akár a saját gyerekeit irányítja, el kellene végeznie ezt a tanfolyamot, hogy megértse annak csínját-bínját, hogy hogyan dolgozzon másokkal és hogyan végeztessen el dolgokat." - B.P.

A tanfolyam elvégzésének ideje: 12 óra
Ára: 10.500 Ft

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top