Dianetika sikerek

"Mióta auditálni járok jobban érzem magam a bőrömben. Elmúltak azok a szorongásaim ami miatt nem voltam teljesen önmagam. Visszatért az önbizalmam az önbecsülésem. Sokkal könnyebbnek érzem az életem. Sokkal nagyobb bizalmam az emberek felé. A szüleimmel kapcsolatos fájdalmaim is elmúltak és egy csomó furcsa viselkedésükre tudom a választ és így sokkal nagyobb a megértésem feléjük, mint korábban. Az egész életemet sokkal szebbnek látom. Eltűnt belőlem az a pesszimista életfelfogás, amely a lelkem legmélyebb részeit jellemezte. Amióta auditálni járok egyre kevésbé rosszkedvű. Úgy érzem magam mint aki újjászületett. Nagyon nagy megkönnyebbülés lett rajtam úrrá mikor átéltem újra életem azon részeit amelyek rányomták a bélyegét a hétköznapjaimra. Nagyon jó érzés volt, hogy végre volt egy ember akinek teljesen őszintén kiönthettem a lelkem az érzéseimről és nem kezdte el értékelni semmilyen módon, hanem teljes egészében úgy elfogadta ahogy azt én érzem. Köszönöm szépen! H G"

"Nehéz szavakba önteni amit most érzek annyi minden történt velem az elmúlt időszakban. Végre megszabadulhattam egy krónikus betegségemtől ami több mint negyven éven keresztül nyomta a vállamat. Sok sok köszönettel tartozom,a szeretetért megértésért türelemért amit még soha nem tapasztaltam eddig sehol az életem folyamán. Úgy érzem ide mindig hazajövök és boldogan is jövök. Köszönöm! M L-né "

"Már megint arra kellett rájönnöm, hogy amiket gondolok magamról, amik irányítják a cselekedeteimet azok mind csak olyan régen elhangzott utasítások, amik tőlem teljesen független dolgok, vagyis ezek nem én vagyok! Anyukám azt mondta, hogy a fájdalmat tűrni kell, hát én ezt komolyan megfogadtam. A mai auditáláson arra jöttem rá hogy nem kell elfogadnom a rossz dolgokat. Nem kell eltűrnöm azt ami nekem nem jó. Köszönöm ezt a felismerést. S G "

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top