Dianetika tanfolyam

Ki vagyok én?

 

ki-vagyok-en

 

Fedezze fel önmagát!

 

Hogyan tudja fejleszteni a képességeit és az IQ-ját?

 

DIANETIKA

 

Minden idők legsikeresebb önfejlesztő tanfolyama

 

Ezen a tanfolyamon megtudhatja, hogy mindannyian sokkal jobb képességekkel rendelkezünk, mint azt valaha is lehetségesnek tartottuk!

Új nézőpontot ad a belső erőről, a személyiségről és az emberi viselkedésről.

Ez a tanfolyam megmutatja, hogyan lehetséges, hogy az elme azoknak a problémáknak a forrása, amelyek zavarják Önt, és megmutatja, hogyan segíthet Önnek az álmai elérésében az, ha jobb megértést szerez önmagával és másokkal kapcsolatban.

Tudja meg a választ a következőkre:

  • Hogyan szerezze vissza lépésről lépésre elméje valódi képességeit?

  • Hogyan ismerje meg jobban önmagát és másokat?

  • Hogyan tegyen szert nagyobb önbizalomra?

  • Hogyan növelje belső erejét és erősítse meg az egyéniségét?.

  • Hogyan fejlessze személyiségét?.

  • Milyen három típusa van a szerelemnek?

Az az igazság, hogy minden problémájának, feszültségének, boldogtalanságának és bizonytalanságának egyetlen forrása van: a reaktív elme. Ez az elméjének az a rejtett része, amely elraktározza az összes fájdalmas tapasztalatát, majd Ön ellen használja fel azokat. A Dianetika eltörli ezt a reaktív elmét – ez az egyetlen dolog, ami képes erre.

Ezt a tanfolyamot nálunk már több ezren elvégezték, és használják sikeresen. Világszerte több mint 150 országban, több ezer központban végzik ezt a tanfolyamot olyanok, aki javulást szeretnének hozni az életükbe.

Íme néhány beszámoló azoktól, akik elvégezték a tanfolyamot:

 

A Dianetika tanfolyam a lehető legtöbbet segített számomra. Sokkal többet, mint bármilyen kúra, orvos, gyógyszer és még sorolhatnám.

Amikor beiratkoztam a tanfolyamra még nem tudtam, mi vár rám. Valamilyen vonzalmat éreztem a Dianetika iránt, de nem tudtam, hogy miért. Most már tudom. A Dianetika gyakorlatilag az életemet mentette meg. Máskülönben beleőrültem volna a saját gondolataimba, amelyektől már jó ideje nem tudtam megszabadulni. Úgy éreztem, hogy egy ördögi körben kergetem saját magamat.

Nagyon örülök, hogy ide vezetett az utam, és hogy az én kalandom is elkezdődött.
Azon leszek, hogy minél több ember kalandja elkezdődjön, mert csak ez az út lehet a megoldás a jövőre nézve.

Köszönöm a sok segítséget mindenkinek!:)” Claudia

 

"A Dianetika tanfolyam után, ami a legszembetűnőbb, hogy sokkal türelmesebb lettem, főleg a gyermekeim felé. A munkámban is hónapról hónapra sikeresebb leszek, sok a vendégem, és hónapról hónapra nő a számuk.

Jobban megértettem az elme működését és a reaktív elme adott reakcióit. Ezáltal javult a kapcsoltatom sok emberrel, többek között a szüleimmel is megindult a kommunikáció, ami előtte nem volt már másfél éve egyáltalán. Hazudnék, ha azt mondanám, nincsenek bennem kérdések, kételyek, de igyekszem az analitikus elmémet „ébren tartani”, és megkeresni a válaszokat és türelemmel maradni saját magam iránt is. Érzem, hogy ez az út, amin elindultam, helyes, és még csak most ismerkedek vele." - Mónika

A tanfolyam elvégzésének ideje: 40 óra
Ára: 14850 Ft

 onfejlesztes

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top