Téged kik vesznek körül?

Alapvetően három kategóriába sorolhatók azok az emberek, akik körbevesznek, akikkel kapcsolatban állsz.
 
Az elsőbe esnek azok, akik támogatnak, segítenek, és azzal, hogy kapcsolatban állsz velük, előrébb jutsz az életben.
 
másodikba esnek mindazok, akik nem segítenek, de nem is akadályoznak. Ők azok, akik úgy tűnik semlegesek a te szemszögedből, akár közeli kapcsolatban állsz velük, akár nem.
 
És ott a harmadik kategória, amelybe azok esnek, akik akadályoznak. Akadályoznak a kibontakozásban, szabadságodban, és ahol csak tudnak, nyíltan vagy burkoltan, valahogy az utadba állnak.
 
Mit eredményez egy jól irányzott képzés?
 
Egy ismerősöm, akivel a minap beszélgettem arról számolt be, hogy sikerült fellendítenie a vállalkozását. Ami valljuk be, manapság elég nagy szó. Természetesen nagyon érdekeltek azok a kifinomult üzleti fogások, trükkök, eszközök, amellyel sikerült ezt elérnie. Elmondása szerint részt vett némi auditálásban és kapott némi jól irányzott képzést, aminek köszönhetően ez az egész történt.
 
Ez így eléggé ezoterikus egy magamfajta gondolkodásmóddal rendelkező embernek, ezért tovább faggattam. Mi történt, mit csináltál? Ezt szerettem volna megtudni. 
 
Azt mondta, hogy a képzésnek köszönhetően képes volt felismerni, kik azok, akik - sokszor a látszat ellenére is - akadályozzák. Az auditálásnak köszönhetően pedig szert tett annyi erőre és bátorságra, hogy felszámolja a velük folytatött üzleti együttműködést. A hangsúlyt ma már azokra fekteti, akik az első kategóriába tartoznak és nagyon különös módon elkezdték váratlanul olyanok is felkeresni, akik eddig az ő szemszögéből a második kategóriában voltak. Az eredmény pedig ez lett:
Nagyobb nyugalom, több szabadidő és bevétel, jobb közérzet.
 
Hát, ilyesmik történnek azokkal, akik részt vesznek a szolgáltatásainkon.
 
Érdemes itt egy kicsit jobban körülnézned.
 
Ha ezzel nem szeretnél sokat bíbelődni, jelentkezz auditálásra a 06-70-611-3015 telefonszámon.
 
Az auditálás egy terápia, amely teljes leírását megtalálod a Dianetika: a szellemi egészség modern tudománya című könyvben.
 

A Dianetika terápia elérésének leggyorsabb módszere,
beíratkozni a két napos szemináriumra.

Hogy ettől milyen eredményekre számíthat? Nézze meg az alábbi videót!

VIDEÓ: ,,Ez egy olyan eszköz, ami célra vezet. " Gigi interjú

 

A szeminárium menete

Első nap - szombat

Hogyan alkalmazzuk a Dianetikát? gomb Amikor megérkezik, beiratkozik és megkapja a szemináriumi dossziéját. A szeminárium vezetője ad egy áttekintést a hétvégi tevékenységekről és a programról, aztán bele is vágnak.

gombMegtekinti a Hogyan alkalmazzuk a Dianetikát? című filmet, amely elma­gyarázza a pontos Dianetika eljárásmód minden egyes részét. Ennek célja, megtalálni a fájdalmas múltbeli tapasztalatokat, és megszüntetni a káros hatásaikat.

gombEzután a szeminárium vezetőjének röviden kérdéseket lehet feltenni, amiket megválaszol, majd átnézik a Hogyan alkalmazzuk a Dianetikát? – Útmutató az eljárásmódhoz 10 lépését. Ebből megtudja, hogyan kezdje el alkalmazni a Dianetikát.

gombAz ebédszünet után párba állítják egy barátjával vagy egy másik résztvevővel, és elkezdik alkalmazni a Dianetikát.

gombA szünetekben kávét, teát és más frissítőket biztosítunk az egész hétvége alatt.

gombA szünet után szerepet cserél a partnerével, és vagy adni fogja, vagy kapni fogja a Dianetikát. Ezt folytatják egész nap, a Dianetika specialistáink pedig végig ott lesznek, hogy segítsék Önöket.

 

 

Második nap - vasárnap

gomb A második nap egy új filmmel kezdődik, amely további információkat ad, bemutatja a következő lépést, és önbizalmat ad Önnek ahhoz, hogy alkalmazza a Dianetikát valaki máson.

gombFolytatni fogja a Dianetika alkalmazását a nap folyamán, ebéd előtt és után, közben szüneteket tartva. Ha van bármilyen kérdése, a Dianetika specialistáink gyorsan megválaszolják, hogy a lehető legnagyobb haladást érje el.

 gombVacsora előtt, miután partnerével oda-vissza alkalmazták egymáson a Dianetikát, befejezik a tevékenységet, és egy képzett konzultánssal megvizsgálják az elért haladást, valamint azt, hogy mi a következő lépés. Minden fennmaradó kérdésére megkapja a választ.

 gomb A hétvégén, otthon és a szeminárium után, tanulja a Dianetika könyvet a Dianetika levelező tanfolyamon. Bármikor szívesen látjuk a tanfolyamtermünkben is, ahol egy Dianetika tanfolyam-felügyelő segít Önnek a tanulásban.

Tapasztalja meg Ön is a Dianetika szemináriumot!

Jelentkezzen a 06-70-611-3015 telefonszámon.

 

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top