Dianetika

Mi az amit a sikeres emberek másképp csinálnak, mint a többiek?

Sok-sok éven keresztül tanulmányozták a sikeres emberek életútját,és megfigyelték a viselkedésüket.

 

Egyik dolog az, amire rájöttek, hogy a sikeres emberek cselekvés orientáltak.

Ha van egy ötletük, azonnal cselekszenek. Ha valami újat tanulnak, azonnal kipróbálják.
Szokták mondani – Mi van ha nem működik?
Ha nem működik, derüljön ki gyorsan.

Azzal nem veszíthet semmit az ember, hogy új dolgokat kipróbál. Ha működik, gyakrabban kell alkalmazni, és ha nem működik, abba kell hagyni.


A sikeres embereket a sikertelenektől egy dolog különbözteti meg.

Több dolgot próbálnak ki.

Olyan ez, mint a darts. Ha az ember egyetlen nyilat dob el, kicsi a valószínűsége, hogy eltalálja a tábla közepét.
De ha egymás után dobálja a nyilakat – még ha teljesen idióta is – előbb utóbb beletalál a közepébe.
Egy sok nyillal rendelkező átlagember sokkal többre viheti, mint egy kevés nyillal rendelkező zseni.

A nagy számok és a valószínúségszámítás törvényei igazolják mindezt.


Így lehet növelni a siker valószínűségének esélyét!

Olvassa el a Dianetika könyvet!

Ez a könyv az önfejlesztés módját ismerteti! Olvasása közben megdöbbentő felismerései lehetnek saját képességeivel, életével kapcsolatban, és valószínűleg azonnal vidámmabbá válik majd, amint megtudja mennyire egyszerű, mennyire pofon egyszerű leküzdeni mindazt, ami leküzdhetetlennek tűnt.

A gyors alkalmazhatóság érdekében elkészült a Dianetika könyv megfilmesített változata. A film végighalad a könyv fejezetein és 32 rövidfilmen keresztül bemutatja hogyan kell alkalmazni a módszert.

Megrendelem

Bővebben: Dianetika

Dianetika tanfolyam

Ki vagyok én?

 

ki-vagyok-en

 

Fedezze fel önmagát!

 

Hogyan tudja fejleszteni a képességeit és az IQ-ját?

 

DIANETIKA

 

Minden idők legsikeresebb önfejlesztő tanfolyama

 

Ezen a tanfolyamon megtudhatja, hogy mindannyian sokkal jobb képességekkel rendelkezünk, mint azt valaha is lehetségesnek tartottuk!

Új nézőpontot ad a belső erőről, a személyiségről és az emberi viselkedésről.

Ez a tanfolyam megmutatja, hogyan lehetséges, hogy az elme azoknak a problémáknak a forrása, amelyek zavarják Önt, és megmutatja, hogyan segíthet Önnek az álmai elérésében az, ha jobb megértést szerez önmagával és másokkal kapcsolatban.

Tudja meg a választ a következőkre:

  • Hogyan szerezze vissza lépésről lépésre elméje valódi képességeit?

  • Hogyan ismerje meg jobban önmagát és másokat?

  • Hogyan tegyen szert nagyobb önbizalomra?

  • Hogyan növelje belső erejét és erősítse meg az egyéniségét?.

  • Hogyan fejlessze személyiségét?.

  • Milyen három típusa van a szerelemnek?

Az az igazság, hogy minden problémájának, feszültségének, boldogtalanságának és bizonytalanságának egyetlen forrása van: a reaktív elme. Ez az elméjének az a rejtett része, amely elraktározza az összes fájdalmas tapasztalatát, majd Ön ellen használja fel azokat. A Dianetika eltörli ezt a reaktív elmét – ez az egyetlen dolog, ami képes erre.

Ezt a tanfolyamot nálunk már több ezren elvégezték, és használják sikeresen. Világszerte több mint 150 országban, több ezer központban végzik ezt a tanfolyamot olyanok, aki javulást szeretnének hozni az életükbe.

Íme néhány beszámoló azoktól, akik elvégezték a tanfolyamot:

 

A Dianetika tanfolyam a lehető legtöbbet segített számomra. Sokkal többet, mint bármilyen kúra, orvos, gyógyszer és még sorolhatnám.

Amikor beiratkoztam a tanfolyamra még nem tudtam, mi vár rám. Valamilyen vonzalmat éreztem a Dianetika iránt, de nem tudtam, hogy miért. Most már tudom. A Dianetika gyakorlatilag az életemet mentette meg. Máskülönben beleőrültem volna a saját gondolataimba, amelyektől már jó ideje nem tudtam megszabadulni. Úgy éreztem, hogy egy ördögi körben kergetem saját magamat.

Nagyon örülök, hogy ide vezetett az utam, és hogy az én kalandom is elkezdődött.
Azon leszek, hogy minél több ember kalandja elkezdődjön, mert csak ez az út lehet a megoldás a jövőre nézve.

Köszönöm a sok segítséget mindenkinek!:)” Claudia

 

"A Dianetika tanfolyam után, ami a legszembetűnőbb, hogy sokkal türelmesebb lettem, főleg a gyermekeim felé. A munkámban is hónapról hónapra sikeresebb leszek, sok a vendégem, és hónapról hónapra nő a számuk.

Jobban megértettem az elme működését és a reaktív elme adott reakcióit. Ezáltal javult a kapcsoltatom sok emberrel, többek között a szüleimmel is megindult a kommunikáció, ami előtte nem volt már másfél éve egyáltalán. Hazudnék, ha azt mondanám, nincsenek bennem kérdések, kételyek, de igyekszem az analitikus elmémet „ébren tartani”, és megkeresni a válaszokat és türelemmel maradni saját magam iránt is. Érzem, hogy ez az út, amin elindultam, helyes, és még csak most ismerkedek vele." - Mónika

A tanfolyam elvégzésének ideje: 40 óra
Ára: 14850 Ft

 onfejlesztes

Téged kik vesznek körül?

Alapvetően három kategóriába sorolhatók azok az emberek, akik körbevesznek, akikkel kapcsolatban állsz.
 
Az elsőbe esnek azok, akik támogatnak, segítenek, és azzal, hogy kapcsolatban állsz velük, előrébb jutsz az életben.
 
másodikba esnek mindazok, akik nem segítenek, de nem is akadályoznak. Ők azok, akik úgy tűnik semlegesek a te szemszögedből, akár közeli kapcsolatban állsz velük, akár nem.
 
És ott a harmadik kategória, amelybe azok esnek, akik akadályoznak. Akadályoznak a kibontakozásban, szabadságodban, és ahol csak tudnak, nyíltan vagy burkoltan, valahogy az utadba állnak.
 
Mit eredményez egy jól irányzott képzés?
 
Egy ismerősöm, akivel a minap beszélgettem arról számolt be, hogy sikerült fellendítenie a vállalkozását. Ami valljuk be, manapság elég nagy szó. Természetesen nagyon érdekeltek azok a kifinomult üzleti fogások, trükkök, eszközök, amellyel sikerült ezt elérnie. Elmondása szerint részt vett némi auditálásban és kapott némi jól irányzott képzést, aminek köszönhetően ez az egész történt.
 
Ez így eléggé ezoterikus egy magamfajta gondolkodásmóddal rendelkező embernek, ezért tovább faggattam. Mi történt, mit csináltál? Ezt szerettem volna megtudni. 
 
Azt mondta, hogy a képzésnek köszönhetően képes volt felismerni, kik azok, akik - sokszor a látszat ellenére is - akadályozzák. Az auditálásnak köszönhetően pedig szert tett annyi erőre és bátorságra, hogy felszámolja a velük folytatött üzleti együttműködést. A hangsúlyt ma már azokra fekteti, akik az első kategóriába tartoznak és nagyon különös módon elkezdték váratlanul olyanok is felkeresni, akik eddig az ő szemszögéből a második kategóriában voltak. Az eredmény pedig ez lett:
Nagyobb nyugalom, több szabadidő és bevétel, jobb közérzet.
 
Hát, ilyesmik történnek azokkal, akik részt vesznek a szolgáltatásainkon.
 
Érdemes itt egy kicsit jobban körülnézned.
 
Ha ezzel nem szeretnél sokat bíbelődni, jelentkezz auditálásra a 06-70-611-3015 telefonszámon.
 
Az auditálás egy terápia, amely teljes leírását megtalálod a Dianetika: a szellemi egészség modern tudománya című könyvben.
 

A Dianetika terápia elérésének leggyorsabb módszere,
beíratkozni a két napos szemináriumra.

Hogy ettől milyen eredményekre számíthat? Nézze meg az alábbi videót!

VIDEÓ: ,,Ez egy olyan eszköz, ami célra vezet. " Gigi interjú

 

A szeminárium menete

Első nap - szombat

Hogyan alkalmazzuk a Dianetikát? gomb Amikor megérkezik, beiratkozik és megkapja a szemináriumi dossziéját. A szeminárium vezetője ad egy áttekintést a hétvégi tevékenységekről és a programról, aztán bele is vágnak.

gombMegtekinti a Hogyan alkalmazzuk a Dianetikát? című filmet, amely elma­gyarázza a pontos Dianetika eljárásmód minden egyes részét. Ennek célja, megtalálni a fájdalmas múltbeli tapasztalatokat, és megszüntetni a káros hatásaikat.

gombEzután a szeminárium vezetőjének röviden kérdéseket lehet feltenni, amiket megválaszol, majd átnézik a Hogyan alkalmazzuk a Dianetikát? – Útmutató az eljárásmódhoz 10 lépését. Ebből megtudja, hogyan kezdje el alkalmazni a Dianetikát.

gombAz ebédszünet után párba állítják egy barátjával vagy egy másik résztvevővel, és elkezdik alkalmazni a Dianetikát.

gombA szünetekben kávét, teát és más frissítőket biztosítunk az egész hétvége alatt.

gombA szünet után szerepet cserél a partnerével, és vagy adni fogja, vagy kapni fogja a Dianetikát. Ezt folytatják egész nap, a Dianetika specialistáink pedig végig ott lesznek, hogy segítsék Önöket.

 

 

Második nap - vasárnap

gomb A második nap egy új filmmel kezdődik, amely további információkat ad, bemutatja a következő lépést, és önbizalmat ad Önnek ahhoz, hogy alkalmazza a Dianetikát valaki máson.

gombFolytatni fogja a Dianetika alkalmazását a nap folyamán, ebéd előtt és után, közben szüneteket tartva. Ha van bármilyen kérdése, a Dianetika specialistáink gyorsan megválaszolják, hogy a lehető legnagyobb haladást érje el.

 gombVacsora előtt, miután partnerével oda-vissza alkalmazták egymáson a Dianetikát, befejezik a tevékenységet, és egy képzett konzultánssal megvizsgálják az elért haladást, valamint azt, hogy mi a következő lépés. Minden fennmaradó kérdésére megkapja a választ.

 gomb A hétvégén, otthon és a szeminárium után, tanulja a Dianetika könyvet a Dianetika levelező tanfolyamon. Bármikor szívesen látjuk a tanfolyamtermünkben is, ahol egy Dianetika tanfolyam-felügyelő segít Önnek a tanulásban.

Tapasztalja meg Ön is a Dianetika szemináriumot!

Jelentkezzen a 06-70-611-3015 telefonszámon.

 

További cikkeink...

  1. Dianetika sikerek
Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top