A Munka problémái

pow

Íme az eszköz, amellyel új képességekre és maradandó munkahelyi stabilitásra tehet szert:

 Az L. Ron Hubbard műve alapján készült A munka problémái című tanfolyam. Az élet héttized része munka, egytized része családi élet, egytized része politika, és egytized része kikapcsolódás. Ezért ebben a könyvben azt találhatja meg, hogy hogyan alkalmazható a Szcientológia az élet e döntő fontosságú héttized részére. A munka problémái tartalmazza azokat a meghatározó alapelveket és törvényeket, amelyek minden tevékenységre, a munka minden problémájára érvényesek. Mert itt találhatja meg azokat a felfedezéseket, amelyek napvilágra hozzák e problémák lényegét, és leírást adnak magának az életnek a felépítéséről.

 

A könyvben részletesen kifejtett felfedezések közé tartoznak az alábbiak:

 

Mit tud tenni, ha hirtelen elárasztja egy nagy halom tennivaló?

Milyen az ideális főnök- beosztott viszony?

Hogyan lehet igazán hatékony?

Mi a gyógymód a krónikus kimerültségre?

 

Ebben a tanfolyamban tehát nem csupán olyan eszközöket találhat, amelyekkel stabilabbá válhat a munkahelyén, hanem olyan hatékony módszereket is, amelyekkel az életet újra élvezhetővé varázsolhatja. Mert ez a Szcientológia.

Íme néhány beszámoló azoktól, akik elvégezték a tanfolyamot:

"Ez a tanfolyam megerősített abban, hogy a munka folyamatos szerepet játszik az életünkben. Nem a kényszeres munka, hanem amit kedvvel tudunk csinálni. Fontos volt megértenem, mit okoz a zűrzavar, és mit jelent az, amikor a stabil adat megdől. A kontroll, ami új értelmet adott, hogy nem szükséges rossz, hanem szükséges jó, ami nélkül nem lehetünk sikeresek." - Emese

"Megszűntek a hullámvasutazásaim, valamint sokkal egészségesebb vagyok. A munka problémái tanfolyamon tanultakat rendszeresen alkalmazom a munkahelyemen, valamint a magánéletemben is. Nem vagyok kimerült annyira, mint előtte, kevésbé vagyok fáradt, valamint saját magam és a többiek szemében is sikeresebb vagyok. Sokkal magasabb állapotban vagyok mint eddig!" - András

 

A tanfolyam elvégzésének ideje: 12 óra
Ára: 13600 Ft

 

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top